Sport

SV THOS viert dit jaar 100-jarig bestaan

- advertentie -

Beerta – 1 Mei 2020 bestaat de SV THOS 100 jaar. Het bestuur heeft ervoor gekozen om dit op 16 mei 2020 met de leden en oud-leden te vieren. Daar wij de organisatoren alle gegevens hebben van de oud leden en wel graag iedereen willen uitnodigen vraagt het bestuur langs deze weg om contact met hen op te nemen als u deze dag aanwezig wilt zijn.

- advertentie -

Opgeven
U kunt zich opgeven met naam, adres, tel nr en e-mail op het volgende e-mail adres: jaapsmeins@hotmail.nl. Mocht u nog andere oud leden kennen wilt u dit dan aan deze personen door geven. De organisatie hoopt natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst. Ook als u foto en/of video materiaal heeft ( of iemand kent ) hebben zij graag dat u contact op neemt.

Het definitieve programma voor deze dag wordt op een later doch zo spoedig mogelijk tijdstip bekend gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button