Incidenten

Groep boeren uit Oost Groningen door politie van N33 gehaald

Rolde – De politie heeft dinsdagavond een groep van ongeveer 30 trekkers van de autoweg gehaald. Dit gebeurde vanavond op de N33 ter hoogte van Rolde in Drenthe. Op beelden is te zien hoe bussen van de Mobiele Eenheid (ME) de weg blokkeren en de agenten de boeren één voor één voorzien van een bekeuring.

- advertentie - 

De boeren waren onderweg naar Den Haag om daar morgen actie te gaan voeren. Vanuit Zuidbroek is ook een grote groep boeren die kant op. Zij hebben hun trekkers op diepladers gezet, om zo te voorkomen dat zij net als hun collega’s vanavond, door de politie worden tegengehouden.

Naar verluidt zijn het onder andere boeren uit Westerwolde die zijn tegengehouden op de N33.

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!