Fotoserie & videoIncidenten

UPDATE: Interregionale brandweerinzet bij brand Bad Nieuweschans (video)

Bad Nieuweschans –  Aan de Hamdijk in Bad Nieuweschans heeft in de nacht van zaterdag op zondag wederom een brand gewoed in een voormalig hotel. Toen de brandweer arriveerde was er al sprake van een uitslaande brand.

- advertentie - 

Toen de brandweer arriveerde was er al sprake van een uitslaande brand op de 1e etage van het voormalig hotel. Hierop werden extra eenheden gealarmeerd en kwam de Feuerwehr Bunde met twee extra blusvoertuigen ter plaatse.

Tevens werd de hoogwerker van Winschoten opgepiept. Zowel de Nederlandse als Duitse eenheden hebben verdere uitbreiding van het vuur kunnen voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Brandstichting wordt net als de nacht ervoor niet uitgesloten.

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button