Gemeente

Burgemeester Sikkema: “We maken een vuist tegen de criminaliteit”

Winschoten – Politie, FIOD en de gemeente Oldambt hebben vandaag onderzoek gedaan op meerdere locaties in de gemeente. Daarbij is hennep gevonden en zijn verschillende spullen en documenten in beslag genomen. Die worden nu verder onderzocht. De gemeente trof ook een aantal situaties aan die volgens het bestemmingsplan niet mogen.

- advertentie - 

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema is blij met de opbrengst van de dag: “We hebben met elkaar hard toegewerkt naar deze dag. Dan is het mooi als het ook oplevert, wat je vooraf hoopt. Vooral met de samenwerking tijdens dit onderzoek ben ik erg blij. Door met Politie, FIOD en gemeente de handen ineen te slaan, hebben we op meerdere terreinen belangrijke aanknopingspunten gevonden voor een vervolg. We moeten nu afwachten wat dat oplevert, waarbij ik hoop en verwacht hiermee een vuist te kunnen maken tegen criminaliteit. Zodat duidelijk wordt dat misdaad niet loont.”

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!