Algemeen

Leerlingen Dollard College gaan geen reis maken naar Rome

- advertentie -

Winschoten – De 32 leerlingen van Gymnasium 4 van het Dollard College en drie begeleiders gaan toch niet meer naar Rome. Reden zijn de gezondheidsrisico’s vanwege het coronavirus. De groep zou een reis maken naar Rome, dinsdag is besloten dit niet te doen.

- advertentie -

‘Uiteindelijk is besloten dat het welzijn en de veiligheid van de leerlingen voor alles gaat.’ zegt een woordvoerder tegen RTV Noord. Dinsdagavond zijn de leerlingen en hun ouders bijgepraat. ‘Ze vonden het jammer dat de reis niet doorgaat, maar hebben alle begrip voor dit besluit’. aldus de woordvoerder.

‘Mocht de waarschuwing worden ingetrokken, kijken we of de reis alsnog door kan gaan.’ aldus de woordvoerder. De kans dat de reis daadwerkelijk nog doorgaat, is echter klein. De groep zou op 9 maart naar Rome afreizen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button