Algemeen

UPDATE: Zwembad de Ringberg maakt zich klaar voor nieuw seizoen

- advertentie -

Scheemda – Over 2 maanden gaat Zwembad de Ringberg open. Er wordt al weer hard gewerkt om het zwembad klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

- advertentie -

De vrijwilligers van het openluchtzwembad in Scheemda beginnen deze maand met de voorverkoop van de abonnementen. De formulieren liggen bij de infobalie van de Jumbo in Scheemda en staan ook op de website www.zwembadderingberg.nl. De voorverkoop vindt plaats op dinsdag 24 maart, woensdag 25 maart en woensdag 1 april van 15.00 tot 19.00 uur.

Vanaf dit seizoen heeft het zwembad een pinautomaat en kan er contant of met de pin betaald worden.

Zwembad
Het complex omvat een peuterbad, een ondiep en een diep bad. Het peutergedeelte beschikt over een peuterglijbaan, apart terras en een zonneweide. Het ondiepe bad met glijbaan en het diepe bad met duikplank is omringd door een grote zonne-/speelweide.

Op de speelweide staat voor de jongere jeugd een klimtoestel en voor de oudere jeugd is er een beachvolleybalveld. Op de speelweide bevind zich een luchtkussen en sinds 2019 is er een grote familie glijbaan in het ondiepe bad. Bij de goed voorziene kiosk kunt u terecht voor koffie, thee, fris, snoep, ijs, enz.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button