Algemeen

Inloopochtend bij De Tjamme voor ouderen uit Beerta

- advertentie -

Beerta – Het gezegde “Ouder worden is mooi maar ouder zijn niet altijd” horen we vaak. Veel voorkomende opmerkingen van de ouderen is vaak het verlies van contacten en gevoel van eenzaamheid. Vanwege ouderdom, slechter ter been zijn, slechter te horen en zien missen ouderen de verbinding met de gemeenschap of het dorpsleven.

- advertentie -

Om die reden hebben de wijkverpleegkundige van Oosterlengte locatie Reiderland samen met de regieverpleegkundige van de Tjamme in Beerta, activiteitenbegeleiders en sociaal werk Oldambt het plan opgevat samen te kijken naar de mogelijkheden voor deze doelgroep.

Om eerst op te starten en te kijken waar de behoeftes van de bewoners uit deze regio liggen, is er gekozen voor het organiseren van koffieochtenden. Eens per week op een donderdag kunnen bewoners uit Beerta gebruik maken van een gezellige koffie ochtend gefaciliteerd door de Tjamme. Samen koffiedrinken, bijpraten en elkaar ondersteunen kan al een groot verschil maken.

Afgelopen donderdag was er weer zo’n ochtend gezellig bij elkaar. Er is een quiz gedaan en de opkomst was goed. Maar er zijn nog genoeg stoelen vrij!

Herkent u zich hierin? Heeft u zin om op de donderdagochtend gebruik te maken van de koffieochtenden in de Tjamme? Neem dan contact op met de Tjamme 0597 596200.

Adres: Woonzorg verpleegtehuis De Tjamme, Hoofdstraat 261, 9686 PC Beerta

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button