Algemeen

Wat vindt u van de bereikbaarheid in uw woonomgeving?

- advertentie -

Oldambt – Gebieden buiten de grote steden in Nederland zijn in beweging! Letterlijk, want de afstanden tot voorzieningen zijn hier vaak groter. Mobiliteit lijkt daardoor steeds belangrijker te worden. Voor sommige mensen kunnen deze ontwikkelingen problemen opleveren.

- advertentie -

Tegelijkertijd zullen er ook mensen zijn die geen of minder problemen ervaren. Veel onderzoek richt zich nu op de grote steden, terwijl een groot deel van de bevolking juist daarbuiten woont. Om in de toekomst de bereikbaarheid en leefbaarheid op peil te houden, zijn uw ervaringen erg belangrijk. Uw beleving van de bereikbaarheid staat centraal in het onderzoek van promovendus Felix Pot van de Rijksuniversiteit Groningen.

Vragenlijst
Om deze vragen te beantwoorden is uw mening van groot belang. Daarom is een vragenlijst opgesteld met vragen over hoe u de bereikbaarheid in uw woonomgeving beleeft. Alle inwoners van het Oldambt en omstreken zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Onder de deelnemers tien geldbedragen van €50 verloot.

Vul hier de vragenlijst in: rug.shortcm.li/bereikbaarheid

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button