Sport

Schoolvoetbal keert terug in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na enkele jaren van afwezigheid keert het schoolvoetbal terug in Winschoten. Op woensdag 18 maart 2020 zullen de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Winschoten aantreden en een week later op woensdag 25 maart 2020 de groepen 5 en 6.

- advertentie -

Er zijn maar liefst 34 deelnemende teams die worden verdeeld over de 2 speeldagen. Er doen zowel jongens als meisjesteams mee. Ook veel kinderen die niet op voetbal zitten vinden het leuk om af en toe een balletje te trappen met klasgenoten. Dit is de kans voor alle kinderen om met vriendjes en vriendinnetjes van school een gezellige middag op het voetbalveld door te brengen.

Gastheer voor het schoolvoetbal dit jaar is v.v. Bato uit Winschoten. Voorzitter Pascal Spijker is blij en trots dat de organisatie, die in handen ligt van Huis voor de Sport Groningen, voor v.v. Bato als locatie heeft gekozen. We zijn blij dat de scholen van de scholenstichtingen SOOOG, VCO-MOG en Primenius leerkrachten hebben aangeleverd om mee te helpen met de opzet van het toernooi. “We willen er, samen met de organisatie twee succesvolle dagen van maken” aldus Spijker.

Aanvang wedstrijden beide dagen om 13:30
Locatie: Sportpark Sint Vitusholt (VV Bato)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button