Algemeen

Dollard College neemt maatregelen wegens coronavirus

- advertentie -

Winschoten – Het kabinet heeft vanmiddag aangekondigd alsnog alle scholen in het land te sluiten vanaf 16 maart 2020. De Regiodirectie van het Dollard College heeft daarop het volgende besloten:

- advertentie -

– Er vinden van maandag 16 maart t/m 6 april 2020 geen reguliere onderwijsactiviteiten plaats in de schoolgebouwen van het Dollard College.
– Op de vestigingen gaan, daar waar mogelijk, examens en de direct daarvoor noodzakelijke voorbereidende lessen door.
– Onze gebouwen blijven grotendeels open, ondanks dat er nauwelijks onderwijsactiviteiten plaatsvinden: faciliteiten en dienstverlening blijven zoveel mogelijk beschikbaar.
– De leerlingen en de ouders/ verzorgers worden door hun mentor uiterlijk woensdag 18 maart voor 16.00 uur geïnformeerd over de wijze waarop het onderwijs met ingang van donderdag 19 maart vorm krijgt.
– Onze medewerkers zijn zoveel mogelijk op de vestigingen aanwezig van maandag 16 maart t/m woensdag 18 maart om aangepaste lesprogramma’s maken, zodat we het onderwijs de komende tijd zoveel mogelijk kunnen continueren. Het gaat daarbij om maximaal gebruik van online mogelijkheden. Hierbij valt o.a. te denken aan it’s learning en andere vormen van afstandsonderwijs.

We blijven de maatregelen van het kabinet volgen en zullen indien nodig hierop anticiperen. We blijven zo goed mogelijk met u communiceren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht op onze portal. Als u daar geen antwoorden vindt, dan kunt u ons een e-mail sturen via hommesplein@dollardcollege.nl. We vragen u om ons bij voorkeur niet telefonisch te benaderen, zodat wij ook voor anderen bereikbaar blijven.

Lees ook: Aanvullende maatregelen onderwijs, horeca, sport

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button