Sport

Zeven Leden van Verdienste benoemd bij GZVW

Winschoten – Op de Algemene Ledenvergadering van woensdag 11 maart heeft het bestuur van GZVW zeven nieuwe Leden van Verdienste benoemd. Deze leden werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de vereniging. Gezamenlijk komen ze zelfs op zo’n 200 jaar.

- advertentie - 

Het bestuur wil hiermee haar waardering uitspreken voor hun toewijding aan de vereniging en het vrijwilligerswerk dat zij verrichten. Zij kregen uit handen van de voorzitter een oorkonde en een bos bloemen uitgereikt. De nieuwe Leden van Verdienste zijn actief bij de drie verschillende afdelingen van GZVW:

Wedstrijdzwemmen: Alie Kruizinga
Waterpolo: John Ruibing en Mariëtta Scholte
Opleidingen: Angela Bentum, Ron Cornelius, Dirk Davids en Stefan van der Laan

Met deze Algemene Ledenvergadering werd ook het jubileumjaar van GZVW officieel afgesloten. Heel 2019 stond in het teken van het 60-jarig bestaan.

(op de foto ontbreken Mariëtta en Stefan)

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button