Algemeen

Rijscholen in Oldambt stoppen met lesgeven

- advertentie -

Oldambt – De meeste rijscholen in Oldambt zijn momenteel gestopt met lesgeven. Dit wegens het coronavirus.

- advertentie -

“We zetten de auto voorlopig even stil, het is niet anders, onze gezondheid gaat voor.” zegt Wim Nieuwenhuis van Rijschool Niemeijer uit Scheemda. Dries Mejeur, eigenaar van Rijschool Schuringa, sluit zich hier volledig bij aan: “Heel vervelend allemaal, maar voor onze gezondheid en leerlingen een goede beslissing”.

Voor beide bedrijven heeft het financiële gevolgen. “Hopelijk kunnen we snel de weg weer op.” zegt Wim.

CBR
Vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona annuleert CBR in het hele land vanaf maandag 16 maart alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens.

Lees ook: CBR annuleert alle praktijk- en theorie-examens

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button