Algemeen

Stichting Dichte Knip ontvangt donaties die zeker nu nodig zijn

- advertentie -

Winschoten – Stichting Dichte Knip Oldambt zet zich in voor mensen die aan de armoedegrens leven. Ook nu tijdens de corona crisis proberen ze nog te helpen. Vanmorgen hebben ze een super leuke donatie gekregen!

- advertentie -

Chris Lich, van de gelijknamige vishandel, doneert elke week aan 3 gezinnen uit de groep hulpbehoevenden een familiebak kibbeling met patat. Dit wordt zelfs thuis bezorgd in Winschoten, Blijham, Oude Pekela, Heiligerlee, Westerlee en Beerta. De gezinnen in deze groep hebben weekgeld en krijgen het juist nu extra moeilijk of kunnen niet eens naar buiten omdat ze in een risicogroep vallen.

Lina Stelling: “Ik hoop dat er meer ondernemers komen om deze groep te helpen. Ook particulieren kunnen hun steentje bijdragen door bijvoorbeeld boodschappen af te leveren in de box bij de voordeur van het Noorderplein 14 in Winschoten. Vanmorgen was er dankzij Albert Heijn veel brood om uit te delen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button