Incidenten

Man hoest agent in gezicht: aangehouden voor poging zware mishandeling

- advertentie -

Midwolda – Vanmorgen hebben we een 52-jarige inwoner van Nieuw Beerta aangehouden. De man die al meerdere keren bekeurd is voor het rijden zonder rijbewijs, kwam in Midwolda de politie tegemoet rijden in zijn auto. Na een korte achtervolging, hij negeerde diverse stoptekens, stopte hij in Midwolda waarna er een controle plaatsvond.

- advertentie -

Toen hem werd medegedeeld dat zijn auto inbeslaggenomen werd en hij bekeurd werd voor het rijden zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, geen geldige APK en diverse mankementen aan zijn auto, verzon hij een smoes om toch te kunnen rijden. Zo vertelde hij dat hij op bezoek moest bij een vriend die zware Corona had.

Uiteindelijk stapte hij op 1 van de agenten af en hoestte hem van zeer dichtbij in zijn gezicht. Na licht verzet van de verdachte werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button