Op stap

Oproep aan Scheemders: Zet een beer voor je raam

Scheemda – In de Facebookgroep, ‘Scheemda Helpt’, wordt een oproep gedaan aan Scheemders om een knuffelbeer voor het raam te plaatsen. Dat is het gevolg van een populaire oproep op de sociale media: plaats een knuffelbeer aan je raam, en ga met je kinderen op berenjacht.

- advertentie - 

De berenjacht komt overgewaaid uit Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het populaire prentenboek ‘We gaan op berenjacht’, geschreven in 1995 door Michael Rosen en Helen Oxenbury, diende als inspiratie.

De regels van die berenjacht zijn simpel: plaats een beer aan je eigen raam en zoek tijdens een wandeling in jouw buurt naar andere beren.

Scheemda Helpt
Op de pagina, Scheemda Helpt! Hier vind u informatie over Corona in Scheemda. Ook kunt u hier oproepjes doen om hulp te vragen of hulp te geven.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button