Cultuur

Online kinderactiviteiten met BiebLab

- advertentie -

Winschoten – Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan de vele activiteiten. Sindskort heeft Biblionet Groningen daar een nieuw element aan toegevoegd: BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen.

- advertentie -

Normaal gesproken verschijnt er elke woensdagmiddag om 14.00 uur een nieuwe video op BiebLab. Zo maakten we kort geleden een miniserie over de robot Dash en Jeroen wil een hit!

(Lees verder onder de foto)

Nu de scholen én bibliotheken zijn gesloten, betekent dat natuurlijk niet dat we thuis geen leuke dingen kunnen doen! De komende weken plaatsen we daarom iedere middag om 14.00 uur een speciale BiebLab-video met de leukste huis-tuin-en-keuken opdrachten. Bouw een schaduwtheater, laat je zelfgemaakte tekening 3D-printen of maak je eigen stop-motionvideo’s. Iedere dag komen de medewerkers van Biblionet Groningen met een leuke activiteit.

Volg het YouTube-kanaal van BiebLab via www.youtube.com/bieblab. Heb je leuke ideeën voor een opdracht of video? Stuur een mail naar Jolanda Robben via bieblab@biblionetgroningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button