Algemeen

Reünie Dollard College opgeschort

- advertentie -

Winschoten – Na vijf jaar was het weer tijd voor een reünie van het Dollard College en de Winschoter Scholengemeenschap. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de organisatie echter genoodzaakt om de reünie op te schorten.

- advertentie -

Op 6 juni 2020 zou het zover zijn geweest, een grote reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Dollard College Hommesplein en de Winschoter Scholengemeenschap. In overleg met de school is helaas besloten om de reünie op te schorten.

De reünie zal worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. Door alle onzekerheid kan er nog geen uitspraak gedaan worden over een nieuwe datum. Reünisten die zich al hebben aangemeld hoeven zich geen zorgen te maken, de kaartjes blijven geldig voor de nieuwe datum.

Voor vragen kan een ieder terecht bij De Reüniecommissie. De Reüniecommissie is bereikbaar via dollard@dereuniecommissie.nl of telefonisch via 050 – 2113642 of 06 – 15540814.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button