Algemeen

Albert Heijn vraagt aan dief desinfectiemiddel terug te brengen

Winschoten – “Voor uw en onze veiligheid gaat boodschappen doen op dit moment anders dan anders. Wij bieden de mogelijkheid aan om de handen te desinfecteren bij binnenkomst en bij de kassa. Ook wij komen in deze tijd moeilijk aan desinfectiemiddelen en onze organisatie probeert dit zo eerlijk mogelijk over de winkels te verdelen.” schrijft een personeelslid van de Albert Heijn Winschoten op Facebook.

- advertentie - 

“Helaas is het nu al twee keer gebeurd dat een klant een fles ongevraagd meeneemt. Dit tot grote frustratie van een ieder van ons. Zo ook vandaag zoals op onderstaande foto is te zien.” 

Oproep
Albert Heijn geeft de man tijd om het gestolen goed terug te brengen. “Wil deze meneer, die vanochtend om 9.30 uur 5 lege bananendozen heeft opgehaald, dit flesje uiterlijk maandag terugbrengen naar onze winkel, zodat onze klanten hun handen weer kunnen desinfecteren. Zo niet, dan maken we dit filmpje dinsdag openbaar.”

Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!