Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Breaking nieuwsSport

BREAKING: Coronavirus zet streep door 45e editie RUN Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Door het uitbreken van het coronavirus en de voorspellingen is na overleg met de IAU en de Atletiekunie de beslissing genomen om de RUN met het WK 100 km dit jaar niet door te laten gaan. Een zwaar en vervelend besluit niet alleen voor ons als organisatie maar voor velen wellicht ook een teleurstellend besluit.

- advertentie -

De risico’s met betrekking tot de gezondheid voor de deelnemers, begeleiders, vrijwilligers en toeschouwers, kortom voor de gehele gemeenschap inclusief alle buitenlandse delegaties en gasten kunnen niet worden gegarandeerd. Ook al zou Nederland in september weer “virusvrij” zijn, dan nog zegt dat niets over de situatie in andere delen van de wereld. Gezondheid voor alles!!!

We hopen erop en gaan er vanuit dat op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021, door gezamenlijk enthousiasme en ieders bijdrage en inspanning de volgende RUN Winschoten zal plaats vinden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button