AlgemeenVideo

Oldambt toont wensen en creativiteit voor drone (video)

- advertentie -

Winschoten – Het programma Hart van Nederland van SBS6 had aangekondigd met een drone boven Winschoten en omgeving te gaan vliegen om zodoende opnames te maken van dankberichten en succeswensen in deze corona-tijd. Zij vertonen dagelijks beelden van een andere plaats in Nederland tijdens hun uitzending. Eerder waren al plaatsen in Zeeland en Brabant aan de beurt.

- advertentie -

Donderdagmiddag waren ze dus in Winschoten en dit bracht een hoop creativiteit bij de mensen teweeg. Op vele plaatsen werd met stoepkrijt een boodschap op het wegdek getekend. Een leuke bezigheid voor de kinderen die thuis zitten.

Maar ook bedrijven en zorginstellingen deden volop mee. Bij Oldwolde hadden ze een spandoek op het dak gelegd, maar ook ’t Vondelhuys en de Woldrank deden mee. Rijschool 1-2-Drive aan de Beertsterweg had zijn motoren in een hart gezet. Hij was ook een van de gelukkigen die daadwerkelijk door SBS gefilmd werd, maar ook B.Reer en Rainbow Events kwamen in de uitzending voor.

Kijk hier voor ze uitzending van Hart van Nederland

OldambtNu
Onze medewerkers hebben ook een ronde gemaakt en vele foto’s, filmpjes en drone-beelden kunnen maken. Geniet u even mee?

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button