AlgemeenVideo

Rijkswaterstaat plaats borden om Duitsers te adviseren (video)

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Rijkswaterstaat heeft dinsdag aan het einde van de middag borden geplaatst langs grensovergangen met Duitsland om Duitsers erop te wijzen dat ze thuis moeten blijven als de reis niet noodzakelijk is. Dit in verband met het actuele coronavirus.

- advertentie -

Een woordvoerdster van Rijkswaterstaat kon dinsdagavond vertellen dat de borden op meerdere plekken langs de Nederlands-Duitse grens zijn geplaatst. Het gaat hier om plekken waar Nederlandse Rijkswegen de grens overgaan.

(Lees verder onder de foto)

Foto: De Vries Media

Op de borden staat in het Duits aangegeven dat mensen thuis moeten blijven als reizen naar Nederland niet strikt noodzakelijk is. Rijkswaterstaat hoopt hiermee Duitsers die onnodig naar Nederland komen terug te laten keren naar Duitsland.

Foto: De Vries Media

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button