Gemeente

College Oldambt bezoekt verzorgingstehuis ’t Hamrik

- advertentie -

Nieuwolda – Het college van de gemeente Oldambt is vrijdagochtend op bezoek geweest bij verzorgingstehuis ’t Hamrik in Nieuwolda. Op veilige afstand en in samenwerking met het tehuis kwamen de burgemeester en wethouders alle bewoners een bosje tulpen aanbieden.

- advertentie -

Dit deed de gemeente als hart onder de riem in deze bizarre tijd waarin ze geen bezoek meer mogen ontvangen. “De tulpen zijn overigens niet afkomstig uit Amsterdam, maar uit ons mooie Oldambt!” aldus een woordvoerster van de gemeente Oldambt,

“Zolang deze bijzondere situatie aanhoudt, blijft ons college verrassingsbezoekjes brengen aan verzorgingstehuizen om de bewoners een bloemetje aan te bieden. Dus niet getreurd, dit was wel het eerste bezoekje, maar niet het laatste.” aldus de woordvoerster.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button