Kort nieuws

Dankzij “Fleurdekens” ontvangen bewoners Appelhof knutselpakket

- advertentie -

Winschoten – Woensdag is de Appelhof, een afdeling van Oldwolde in Winschoten, verrast met een knutselpakket van Fleur Pals. Fleur heeft zelf “fleurdekens” gemaakt en verkocht. Met de opbrengst van de dekens heeft ze zelf een pakket met allemaal leuke knutselmaterialen gekocht voor de bewoners van de Appelhof.

- advertentie -

Omdat de bewoners binnen moeten blijven, heeft ze dit pakket geschonken zodat ze creatief bezig kunnen. Medewerkers Appelhof: “Onze bewoners zijn heel erg blij met dit pakket!  Fleur ontzettend bedankt!”

Mocht je nog oude dekbedovertrekken hebben, dan heeft Fleur er zeker belang bij! Stuur dan een mailtje naar harrypals@home.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button