Algemeen

Stichting Proostmeerloop Wagenborgen schenkt loopshirts aan Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – Onlangs verscheen er via de social media een oproep van IC verpleegkundigen om loopshirts beschikbaar te stellen aan IC-personeel. Het werken in beschermende kleding is niet alleen voor de veiligheid maar vergt ook het een en ander van het personeel. Deze kleding ventileert niet of nauwelijks en is dus erg warm om in te werken.

- advertentie -

Technisch goede hardloopkleding voert transpiratie goed af en draagt zeer comfortabel onder deze beschermende kleding.

Het bestuur van de Proostmeerloop wilde ook graag hun steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus en heeft hun oude, niet gebruikte, voorraad loopshirts ter beschikking gesteld aan het personeel van het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda. Deze geste werd zeer gewaardeerd en in dank aangenomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button