Algemeen

Vrienden van Scheemda geeft tulpen aan bewoners Nieuw Vredenhoven

- advertentie -

Scheemda – Stichting Vrienden van Scheemda heeft zaterdagmiddag 132 boeketten met tulpen afgeleverd bij verpleegcentrum Nieuw Vredenhoven in Scheemda. Wegens het RIVM protocol werd de deur niet geopend, maar mochten ze de boeketten voor bij de deur neerzetten.

- advertentie -

De boeketten zijn samengesteld door de tulpen- en akkerboer Knottnerus uit Nieuwolda. “Normaal gesproken organiseren wij elk jaar de Koningsdag en eens in de 5 jaar de 5 mei optocht in Scheemda.” vertelt Bert Vos, een van de initiatiefnemers. “Aangezien dat dit jaar niet doorgaat hebben we gemeend een bloemetje te brengen aan de bewoners.”

Overleg
“In overleg met het personeel hebben we gevraagd of dit mogelijk was, er werd positief gereageerd waarna we dit hebben geregeld” aldus Onno Drent.  “Normaal gesproken organiseren wij een optreden van De Esborgzangers, ook dit kan niet meer doorgaan vanwege het coronavirus.”

Stichting Vrienden van Scheemda bestaat naast Bert en Onno uit nog drie andere leden; Nanno Nanninga, Henk van Sluis en Clementine Edens.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button