Algemeen

Bosma Wonen viert 3-jarig bestaan met acties

Winschoten – Bosma Wonen, gevestigd aan de Papierbaan 1b in Winschoten, viert haar 3-jarig bestaan. Ondernemer Klaas Middelbos kijkt tevreden terug op de afgelopen jaren. “Het is natuurlijk altijd spannend om iets nieuws op te starten, maar we zijn blij verrast met de opgebouwde naamsbekendheid in de regio” vertelt Klaas.

- advertentie - 

Winkelier van het Jaar
“Vorig jaar werden we verkozen tot ‘Winkelier van het Jaar’ in de categorie woonwinkels, een leuk hoogtepunt uit de afgelopen jaren!” zegt Klaas trots. “We hebben dit ook kenbaar gemaakt met een mooie raamsticker op de gevel van onze zaak aan het Reiderplein.”

Samenwerking
De deuren werden geopend met een gelijksoortige naam als de beddenzaak Bosma Bedden Winschoten. “Het is een familiebedrijf, zodoende hebben we er voor gekozen om de namen te laten overeenkomen.” aldus Middelbos.

Vorig jaar heeft woonstudio Flip Daanje ook een plek gekregen in de winkel. “Met deze toevoeging kunnen we de klant alles bieden op het gebied van wonen; van vloeren, gordijnen tot aan de meubels. Kortom een compleet woonadvies. Deze samenwerking is erg prettig en productief!” zegt Klaas.

(Lees verder onder de foto)

- advertentie - 

Acties
“In de maand april hebben we verschillende acties, deze zijn te zien op onze Facebookpagina maar ook zeker in onze winkel.” Daarbij kunnen klanten tot en met zaterdag 9 mei een gratis en compleet woonadvies krijgen. Klaas: “We maken een schets van de inrichting, kleur en materiaal gebruik. Zo bieden we de klant advies op maat voor een nieuwe indeling van bijvoorbeeld een woonkamer.”

Uitbreiding
Momenteel is de winkel ook bezig met een uitbreiding. “We gaan het magazijn betrekken bij onze showroom, hierdoor kunnen we de klant nog meer laten zien. We hebben een tal van leveranciers, je kunt je voorstellen dat we lang niet alles kwijt kunnen in onze winkel, maar met deze extra nieuwe ruimte hopen we zoveel mogelijk aan de wensen van de klant te kunnen voldoen!”

Openingstijden
Bosma Wonen is naast de reguliere openingstijden ook geopend op ‘Woningdag’ maandag 27 april van 13.00 uur tot 17.00 uur.

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button