Algemeen

Kiekkaaste en Vlonderpad tijdelijk gesloten wegens coronavirus

- advertentie -

Nieuwe Statenzijl – Om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan heeft Het Groninger Landschap een aantal maatregelen getroffen. Een van de maatregelen is het sluiten van het Vlonderpad en de Kiekkaaste in Nieuwe Statenzijl.

- advertentie -

Het Groninger landschap zegt hierbij het volgende: “Om verspreiding van Corona tegen te gaan sluiten wij het vlonderpand en de Kiekkaaste af tot nader orde. Er zijn hier geen passeermogelijkheden waarbij de 1,5 meter afstand kan worden gegarandeerd.”

Kiekkaaste
De Kiekkaaste is de enige buitendijkse vogelkijkhut van Nederland en geeft een goed zicht op de slikvelden van de Dollard. De kiekkaaste is een goede plek om honderden bonte strandlopers te zien, of andere op het slik foeragerende vogels.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button