Op stap

Geen straattheaterfestival Waterbei in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het jaarlijkse straattheaterfestival Waterbei in Winschoten gaat dit jaar niet door. Oorzaak is het coronavirus en het daarmee gepaard gaande landelijk verbod op grote evenementen tot 1 september.

- advertentie -

Het bestuur van de Stichting Het Evenement Winschoten, de organisator van het zomerse spektakelstuk, volgt de richtlijnen van het kabinet en RIVM en heeft besloten Waterbei van de kalender te schrappen. Waterbei zou op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus plaatsvinden in Winschoten.

Ondanks die tegenvaller kan het bestuur van Waterbei nu al melden dat het theaterfeest wordt doorgeschoven naar de zomer van volgend jaar. De data zijn ook al vastgesteld: vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus, ook nu weer in het centrum van Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button