Algemeen

Vrienden en familie feliciteren mevrouw Venema met koninklijke onderscheiding

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagmorgen heeft de 77-jarige mevrouw Venema – van der Veen, wonend aan de Engelstilstraat in Winschoten, telefonisch het bericht van burgemeester Sikkema ontvangen voor een koninklijke onderscheiding.

- advertentie -

Lees ook: Acht koninklijke onderscheidingen tijdens lintjesregen in Oldambt

Kort daarna kwamen familieleden en vrienden naar haar woning om buiten een bezoek te brengen bij haar woning. Een paar punten waarop Lies genomineerd is: bij de Zonnebloem hielp ze altijd met de bootreis en dagtochten met de bus; bij het Rode Kruis is ze vrijwilligster geweest van 1970 tot 2020; bij ‘Voor Elkaar’ is ze voorzitter, maakt spulletjes om te verkopen op de markt en doet bingo’s; bij Welzijn Oldambt actief geweest van 1994 tot 2020; bij Old Wolde vrijwilligster geweest voor 6 jaar in de cliëntenraad.

Verder kookt Lies 1 keer in de maand voor eenzame bejaarden en kookt 1 keer in de maand op de dinsdag voor een paar mensen die lid zijn van de Vriendenkring. Deze vriendenkring is voor mensen die alleenstaand zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button