Cultuur

Zanger Ed Struijlaart live vanuit zijn studio in uw woonkamer

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de Corona-crisis ligt het culturele leven zo goed als stil. Voor muzikanten betekent dit geen inkomsten meer. Zanger Ed Struijlaart bedacht een manier om toch op te treden: live vanuit zijn studio komt hij bij u de woonkamer binnen middels een live stream.

- advertentie -

Deze stream wordt exclusief aangeboden door Theater De Klinker. Het online optreden is op vrijdag 8 mei om 20.00 uur te zien op de facebookpagina van De Klinker. Mensen die geen Facebook hebben, kunnen het optreden via een youtube link die u vindt op de pagina www.indeklinker.nl/injekamer bijwonen.

Wat het optreden extra bijzonder maakt, is dat mensen vooraf en tijdens het concert vragen kunnen stellen via de live chat op facebook en youtube. Het optreden is gratis, maar mocht u hetgeen u hoort leuk vinden, kan er een donatie gedaan worden in Ed’s virtuele gitaarkoffer. ‘Betaal wat u het waard vindt’ is het principe. Op deze manier wordt de muzikant toch gesteund in deze lastige tijden!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button