Algemeen

Geen nieuwe coronabesmettingen in Groningen

- advertentie -

Groningen – In de provincie Groningen zijn zaterdag en zondag geen nieuwe bevestigde besmettingen met het coronavirus gemeld. Hiermee blijft de teller in Groningen momenteel op 333 mensen.

- advertentie -

Volgens het RIVM zijn er in Oldambt 6 mensen positief getest. De GGD meldt dat er 13 mensen zijn overleden aan COVID-19, uit welke gemeenten zij komen is niet bekend gemaakt. Vrijdag meldde de GGD in Groningen nog 6 nieuwe vastgestelde besmettingen, donderdag 9 en woensdag 2.

Maatregelen
Ondanks dat de teller twee dagen stil blijft staan is het belangrijk dat men zich ook in Groningen aan de gestelde richtlijnen houdt van het RIVM.  We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Waaronder: handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden.

Lees ook: [OVERZICHT] Maatregelen corona verlengd

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button