Incidenten

Brandweer Oldambt krijgt orchidee van protestantse gemeente Scheemda

- advertentie -

Oldambt – De vrijwilligers van de brandweerposten in Oldambt hebben woensdagavond een orchidee ontvangen. De Diaconie van de protestantse gemeente Scheemda kwamen de planten brengen bij de kazerne in Winschoten. 

- advertentie -

“We houden afstand, maar zijn niet alleen. Om dat te laten zien, ontvingen collega’s uit de gemeente Oldambt vanavond een orchidee van de Diaconie protestantse gemeente uit Scheemda. Burgemeester Cora Yfke Sikkema kwam ook langs. Een mooi gebaar. Wordt gewaardeerd!” schrijft de brandweer op Twitter.

De planten werden overhandigd aan de ploegchefs van elke post. Zij zullen de planten later overhandigen aan de vrijwilligers. Oldambt telt vier posten, Bad Nieuweschans, Finsterwolde, Scheemda en Winschoten.

NB: bij de overhandiging werd uitaard de 1,5 meter in acht genomen, de foto kan een vertekend beeld geven. 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button