Kort nieuws

Online collectebus geopend voor Nationaal Fonds Kinderhulp

- advertentie -

Oldambt – “Jaarlijks lopen wij, van Stichting Klein Voorhout, met de collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit jaar kan dat niet wegens het coronavirus.”zegt Mariska Hielkema – Huizing.

- advertentie -

Online collectebus 
Omdat collecteren langs de deur niet meer mogelijk is, heeft het Nationaal Fonds Kinderhulp een online collectebus online gezet. Alleen vandaag is het nog mogelijk om een klein bedrag te doneren aan deze stichting.

Nationaal Fonds Kinderhulp
Het Nationaal Fonds Kinderhulp ondersteunt kwetsbare kinderen en jongeren voor wie het niet vanzelfsprekend is om bijvoorbeeld op vakantie te gaan, een dagje uit te gaan of een fiets te kopen als ze deze nodig zijn.

In Nederland groeien 300.000 kinderen op in armoede. Dat is 1 op de 12 kinderen. En dus is de kans groot dat er in iedere schoolklas zo’n 2 kinderen zitten voor wie een fiets, een warme winterjas of soms zelfs een gevulde broodtrommel niet vanzelfsprekend zijn…

“Door geld in te zamelen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp dragen we eraan bij dat dit fonds de kwetsbare kinderen en jongeren kan blijven ondersteunen.” vertelt Mariska.

Doneren is hier mogelijk. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button