Algemeen

VerrasTas: tas vol verrassingen voor kinderen

- advertentie -

Winschoten – Sociaal Werk Oldambt en stichting Peuterwerk willen gezinnen uit het Oldambt graag een hart onder de riem steken door middel van een VerrasTas. Deze tas zit vol met kleine verrassingen voor alle lieve, dappere en sterke gezinnen van het Oldambt.

- advertentie -

“In deze bijzondere tijd wordt er veel gevraagd van gezinnen, ouders die thuiswerken, kinderen die thuis hun schoolwerk doen, andere structuren vinden. Het is een uitdaging.”

De tas is gevuld met allerlei spel- en knutselmateriaal. De tasjes worden mede mogelijk gemaakt door de Welkoop, Be Your Neighbour en de Wijkplatforms in Winschoten. Er zijn 150 tasjes beschikbaar, vanwege verschillende giften kan de inhoud variëren.

De tas is voor kinderen van de basisschoolleeftijd, per gezin is er 1 tasje beschikbaar. De tasjes zullen af te halen zijn op verschillende dagen en uitgiftepunten in het Oldambt:
Woensdag 6 mei tussen 14:00 en 15:00 uur in Scheemda bij Peuterleut, Anemoonstraat 3.
Donderdag 7 mei tussen 14:00 en 15:00 uur in Winschoten bij de Boschpoort, Boschplein 2.
Vrijdag 8 mei tussen 14:00 en 15:00 uur in Finsterwolde bij ‘t Schienvat, Westbaan 4.

U kunt zich tot 5 mei aanmelden tijdens kantoortijden via 06 835 326 67 (Whatsapp mag ook) of per mail j.devor@sociaalwerkoldambt.nl. Geef de datum op wanneer u de tas wilt ophalen met uw naam, woonplaats en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de aanmeldingen te verwerken of eventuele wijzigingen door te kunnen geven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button