Algemeen

Fysiotherapie Arno Steeman weer open voor noodzakelijke behandelingen

Scheemda – “Vanaf maandag 4 mei gaan we weer beginnen met noodzakelijke fysiotherapeutische behandelingen.” dat meldt Arno Steeman aan OldambtNu.nl. “De individuele medische indicatie wordt telefonisch met uw fysiotherapeut besproken en daarna wort een plan van aanpak met u doorgenomen. Indien nodig volgt behandeling in de praktijk.”

- advertentie - 

Steeman: “Uiteraard volledig volgens het huidige strikte preventieve protocol voor optimale bescherming van u en ons waarbij we de hygiënevereisten strikt naleven.”

Hij vervolgt zijn verhaal: “We gebruiken hiervoor het KNGF triage-stappenplan dd. 30 april 2020, het hygieneprotocol KNGF in samenwerking met RIVM en het preventie-protocol coronavirus. Door deze protocollen (goedgekeurd door het RIVM en het ministerie van VWS) kunnen we gelukkig weer onze zorg aan u leveren!”

Uitgangspunten:
– Alle patiënten kunnen benodigde zorg krijgen bij de paramedicus, waar mogelijk op afstand.
– De noodzaak tot het opschalen van de reguliere zorg ligt in de toename van de ernst van de klacht als deze langer uitgesteld wordt.
– De ernst van een hulpvraag is leidend voor de noodzaak van fysieke behandeling.
– Paramedische zorg kan alleen worden opgeschaald wanneer de praktijkvoering is aangepast aan de regels van de overheid aangaande ‘social distancing’ en wanneer het hygiëneprotocol wordt toegepast.

“Op deze manier blijven we ons best doen om voor iedereen op een veilige manier goede zorg te kunnen leveren. Meer informatie op www.fysiofitsteeman.nl” eindigt Arno zijn verhaal.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close