Kort nieuws

De voorleesjuf zit (niet) meer vast in de bieb!

- advertentie -

Winschoten – Knutselen, voorlezen én liedjes zingen… Dat is het kinderprogramma van RTV1 en Biblionet Groningen. In april is ‘De voorleesjuf in de bieb’ van start gegaan voor peuters en kleuters. Maandag 11 mei start een nieuwe reeks.

- advertentie -

De voorleesjuf zit niet meer vast in de bibliotheek, toch blijft ze nieuwe verhalen schrijven. Het kinderprogramma van RTV1 en Biblionet Groningen krijgt vanaf 11 mei ook een echte knutseljuf én we krijgen bezoek van een leesmonster…

Ben je benieuwd? Luister, zing en knutsel mee! De uitzendingen zijn iedere werkdag om 10.00 uur en 14.00 uur te zien op RTV1 en terug te kijken via YouTube op https://bit.ly/voorleesjuf

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button