AlgemeenSport

F2 Dance Company danst ondanks corona online en buiten door

- advertentie -

Winschoten – Na de wervelende dansshow op 1 februari hebben de dansers van F2 Dance Company nog enkele weken kunnen dansen in de dansschool. Daarna werd deze tijdelijk gesloten in verband met de corona maatregelen. Stil hebben de dansers echter niet gezeten!

- advertentie -

Dansdocent en eigenaar van F2 Dance Company Frank van der Woude van Rieke: “Als dansschool bieden we onze leden de F2DC Online omgeving en hebben we via Zoom live lessen kunnen geven. Omdat we merkten dat ook niet-leden dit erg leuk vonden en iedereen wel wat positieve energie kan gebruiken, hebben we via F2DC Showcase 4 dansen online gezet die voor iedereen toegankelijk zijn.”

Voor moederdag hebben ze een video gemaakt met ingezonden stukjes van alle dansers.

Moederdag filmpje

Buiten dansen
Inmiddels zijn de regels voor buitensporten versoepeld. Helaas geldt dit niet voor dansen in een dansschool, maar dat houdt F2DC niet tegen! In samenspraak met de gemeente hebben ze toestemming gekregen om op de parkeerplaats bij Bato buiten lessen te mogen verzorgen. Uiteraard wel met de nodige maatregelen qua afstand en hygiëne. Afgelopen maandag waren de eerste lessen en de energie spatte er weer van af.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button