Algemeen

Luurt Duursema verkoopt Café Woodies

- advertentie -

Winschoten – “Dank voor 17,5 fantastische jaren!” Zo begint Luurt Duursema zijn bericht op Facebook. “Vanaf mijn 13e was het een grote droom om een eigen cafébedrijf te starten. In 2002 kocht ik café Bloem en werd mijn droom, dankzij alle trouwe gasten en mijn personeel waar ik altijd op heb kunnen bouwen, werkelijkheid.”

- advertentie -

“Al die jaren heb ik met heel veel plezier Bloem en later Woodies gerund. Nu is het tijd om een volgende droom te gaan verwezenlijken. Daarom heb ik, na veel wikken en wegen, de moeilijke beslissing genomen om Woodies te verkopen. Vanaf 29 mei aanstaande is Lianda Schuster de nieuwe eigenaresse. Lianda, ik wens jou heel veel succes en plezier met deze mooie zaak.” aldus Luurt.

“Een afscheidsfeestje kan vanwege het coronavirus helaas niet doorgaan, maar deze houden jullie van mij tegoed. We nemen overigens niet echt afscheid, want ik blijf eigenaar van Mambo Beachclub. Wij zien elkaar dus vast weer snel op het Marktplein.” schrijft Luurt in zijn bericht. “Heel veel dank voor de onvergetelijke jaren in zowel Bloem als Woodies!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button