Kort nieuws

UPDATE: Bewoners Lekstraat hebben overlast van aggregaat

- advertentie -

Winschoten – Bewoners van de Lekstraat te Winschoten hebben bij de gemeente Oldambt aangegeven last te hebben van een aggregaat. Deze is in gebruik door een aannemer die in de straat aan het werk is. De grootste problemen zijn de diesellucht die door het aggregaat veroorzaakt wordt en de geluidsoverlast.

- advertentie -

Een toezichthouder van de gemeente is inmiddels ter plaatse geweest om met de uitvoerder en een aantal bewoners te praten. De aannemer werkt aan een oplossing. Enexis heeft echter aangegeven pas op 8 juni langs te kunnen komen om voor een oplossing van het geluid te zorgen. De gemeente heeft kenbaar gemaakt druk te zetten richting Enexis om met spoed tot een oplossing te komen.

(Lees verder onder de foto)

Ook heeft de gemeente inmiddels een demper geplaatst om het geluid nog iets te reduceren en wordt er geprobeerd de uitlaat te verlengen om de stankoverlast te verminderen.

UPDATE: Volgens berichten is de aggregaat afgelopen vrijdag verwijderd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button