Cultuur

Steun De Klinker en word Medeklinker!

Winschoten – Door de gevolgen van het coronavirus hebben theaters en podia het moeilijk. Zo ook ons eigen theater De Klinker. Draagt u De Klinker een warm hart toe en wilt u dat het kan blijven bestaan? Word dan Medeklinker!

- advertentie - 

Medeklinkers profiteren jaarlijks van vele voordelen. Ze krijgen voorrang in de voorverkoop, zijn als eerste op de hoogte van aanbiedingen en acties en ontvangen kortingen op geselecteerde voorstellingen. Omdat het komende theaterseizoen nog erg onzeker is, kan De Klinker deze voordelen nu niet garanderen. Wel kunt u ervoor kiezen De Klinker te steunen door voor een klein bedrag Medeklinker te worden. Zodra het seizoen weer van start kan en mag gaan, ontvangt u dan alsnog de voordelen. Medeklinker wordt u voor één seizoen en kost € 15,- per huishouden.

Wilt u Medeklinker worden? Dit kan online via indeklinker.nl/medeklinker of door een email te sturen naar kassa@indeklinker.nl. Bellen kan ook: 0597-700270 (optie 2).

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!