Incidenten

Bestelbus verwoest door brand

Winschoten – In de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.15 uur werd brandweer Winschoten gealarmeerd voor een autobrand in de Eekhoornhof.

- advertentie - 

Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, bleek er een bestelbus, welke geparkeerd stond op een oprit van een woning, aan de voorkant volledig in de brand te staan. Ondanks het snelle optreden van de spuitgasten, kan de bus als verloren worden beschouwd.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie zal onderzoek doen om zo te kijken of er mogelijk sprake is van brandstichting. Bij de brand kwam korte tijd veel rook vrij. Door snel optreden van de spuitgasten is het vuur niet overgeslagen naar de naastgelegen woning.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!