Algemeen

Brasserie restaurant De Tellerlikker vernieuwd

- advertentie -

Winschoten – Zondag 15 maart nam het kabinet verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De horeca moest direct de deuren sluiten, zo ook De Tellerlikker in Winschoten. Eigenaren Herman en Linda Bouma baalden uiteraard enorm maar maandag 1 juni zien zij weer ‘licht aan het einde van de tunnel’.

- advertentie -

Elf weken hebben zij verplicht de deuren gesloten moeten houden echter verdween hun enthousiasme niet, sterker nog de tent is compleet over de kop gegaan.

(Lees verder onder de foto)

Een vernieuwde entree, een vernieuwd restaurant, een vernieuwde bovenetage en een vernieuwde kaart. Van top tot teen is De Tellerlikker grondig aangepakt. Het restaurant heeft een andere indeling met een vernieuwde bar. Op de eerste etage bevindt zich een enorme ruimte waar u bijvoorbeeld in groepen kunt genieten van tafelgrill-arrangementen of waar u feesten en partijen kunt organiseren.

“Wij staan garant voor vakmanschap, gezelligheid en gastvrijheid om zo u een plezierige tijd in onze zaak te waarborgen. Al onze gerechten op de vernieuwde kaart worden in onze eigen keuken bereid met uitsluitend verse ingrediënten.

Wij verheugen ons er heel erg op om u in onze vernieuwde zaak te verwelkomen. (Uiteraard dienen wij/u ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM). Ook mogen wij u binnenkort vertellen welke grote verandering er nog meer gaat plaats vinden, hou onze social media goed in de gaten… ” aldus de eigenaren Herman en Linda Bouma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button