Algemeen

Gezakt of geslaagd, docenten Ubbo Emmius bellen alle examenleerlingen

- advertentie -

Winschoten – Opluchting, immense vreugde, of bittere teleurstelling. Geslaagd of gezakt, dat telefoontje blijft een ding voor zowel scholieren als docenten. “Je wilt de leerlingen niet te lang in spanning houden.” zegt mevrouw Bodewes, mentor van een klas van het het Ubbo Emmius in Winschoten.

- advertentie -

Docent Nederlands en mentor, mevrouw Bodewes, wil haar leerlingen niet te lang in spanning houden. Zeker niet voor de leerling die gezakt is… Bodewes: “Een ding is zeker, dat alle leerlingen trots mogen zijn op hun prestaties in deze tijd.. En voor de geslaagden een dag om te vieren dat dit hoofdstuk in hun leven definitief voltooid is!”

Op het Ubbo Emmius zijn 123 leerlingen die dit jaar examen deden, daarvan zijn er 122 geslaagd.

Felicitaties van de koning
Alle geslaagde examenkandidaten zijn donderdag ook gefeliciteerd door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het koningspaar deelde op social media een videoboodschap waarin ze de bijzondere examenlichting toespreken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button