Kort nieuws

Fietstocht Sociaal Werk Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 27 juni organiseert Sociaal Werk Oldambt een fietstocht onder het mom “Niks te doen in Coronatijd; fiets met ons mee!”

- advertentie -

Iedereen kan meedoen want, deelnemers kunnen kiezen uit 3 routes variërend in lengte van 15 – 25 – 40 kilometer. Opstappen kan dichtbij huis; er zijn 5 opstaplocaties: Winschoten, Scheemda, Midwolda/Oostwold, Finsterwolde en Beerta. Tussen 13.00 en 13.30 uur kan gestart worden bij opstaplocatie naar keuze.

Onderweg en na afloop krijgen de fietsers een consumptie aangeboden. Kosten zijn slechts 2 euro per persoon en 5 euro per gezin (huishouden). Opgeven kan voor donderdag 25 juni per mail: info@sociaalwerkoldambt.nl of telefonisch: 0597- 421833

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button