AlgemeenSport

F2 Dance Company scoort wederom hoog op de wedstrijdvloer!

- advertentie -

Winschoten/ Zutphen – Zondag 25 februari vertrok er in alle vroegte, en met temperaturen onder het vriespunt, een groep enthousiaste dansers en supporters van F2 Dance Company naar Dance Stars in Zutphen. Dance Stars organiseert wedstrijden die zich specifiek richten op dansscholen waar les wordt gegeven in Jazzdans, klassiek ballet, moderne dans en showdance.

- advertentie -

Bij F2DC ligt naast streetdance/hiphop de focus voornamelijk op deze dansstijlen. Hiermee onderscheidt F2DC zich dan ook van andere dansscholen.

Voor veel dansers was dit de eerste deelname aan Dance Stars, en gierden de gezonde zenuwen door de lichamen heen. Er kwamen 2 jazz teams, 2 jazz duo’s en 1 jazz solo uit voor F2DC, die allemaal kans maakten op een prijs.

De wedstrijd verliep uitzonderlijk goed en F2DC is terecht trots op de fantastische resultaten die er zijn behaald.

Zo eindigde het jazz duo Jaimy en Jamie, met een dans geïnspireerd op “The Greatest Showman” op de eerste plaats. Ook was er een eerste plaats voor het jongste jazz team, F2 Jazz Juniors, met hun uitvoering van het nummer “Human”.

Het oudere jazz team, F2 Jazz Seniors, eindigde met het stuk “Onderdrukking” op een mooie tweede plaats. Met de prachtig uitgevoerde dans “In the arms of an angel” eindigde het jazz duo Lauren en Ismay op een derde plaats. Ismay Nieland viel met haar jazz solo net buiten de prijzen, maar desalniettemin behaalde zij een mooie vierde plaats.

Eerder dit wedstrijdseizoen heeft F2DC al goud en zilver verdient op wedstrijden van Shell We Dance. Hierbij voegen zich nu nog twee goud, een zilver en een brons. F2DC is trots op de dansers die telkens weer hoog scoren onder leiding van Frank Ferdinand.

De komende maanden volgen er nog een aantal wedstrijden, waarbij F2DC wederom hard zal werken voor succes!

Lijkt het jou ook gaaf om op hoog niveau te dansen en te presteren en zou jij ook wel op de wedstrijdvloer willen stralen? Ga dan gerust een langs bij F2 Dance Company aan de Sint Vitusholt of kijk voor meer informatie op www.f2dc.nl. Dans is voor iedereen en iedereen is welkom bij, F2DC een thuis voor iedereen met een passie voor uitvoerende kunsten.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button