Algemeen

We gaan door! – deel 3: Ol Diek

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen maand is Marketing Oldambt gestart met de nieuwe campagne We gaan door! In deze campagne zal iedere week een andere ondernemer in Oldambt centraal staan; in totaal 14 ondernemers.

- advertentie -

Steeds vertelt de ondernemer hoe de huidige situatie rondom het Corona-virus zijn onderneming beïnvloedt. Natuurlijk benadrukken we hierbij de ondernemersgeest, creativiteit en positieve houding. Op deze manier laten we de gast zien dat ze in Oldambt nog steeds welkom zijn, dat we door gaan, dan maar met een beetje afstand. Er is immers ruimte zat!

Mariët werkt bij de prachtige Landwinkel Ol Diek in Nieuwolda. ‘Er is meer aanloop in de winkel dan voorheen, maar het gaat heel mooi gespreid. Mensen die hier komen verzuchten dat ze hier zo relaxed hun boodschappen kunnen doen. Het is hier ruimer en rustiger dan in de supermarkt, dus dat is vaak wel een verademing voor onze klanten.

Mensen hebben meer tijd om te koken en dat zie je terug. Er is meer vraag naar groente, dus we proberen nu een gevarieerder aanbod aan te bieden.

De spanning is er inmiddels een beetje vanaf. We roeien met de riemen die we hebben. Ik heb het “Thuis voor de buis-pakket” bedacht: een tasje met lekkers dat je voor de buis kunt oppeuzelen. Vorig weekend liep het als een trein. Het lijkt me mooi om nu elk weekend een ander tasje te maken.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button