Incidenten

UPDATE: Persoon komt vast te zitten in slik bij Nieuwe Statenzijl

- advertentie -

Nieuwe Statenzijl – Maandagavond rond 23.30 uur werd het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen voor een incident in Nieuwe Statenzijl. De piloot van de traumahelikopter had zijn landing ingezet in een grasland.

- advertentie -

De trauma-arts heeft bijstand verleend aan het ambulancepersoneel. Over de oorzaak en de ernst van de situatie is niks bekend. Volgens de politie waren er twee personen aan het wandelen toen één van hen richting het water liep. Vervolgens ging het mis, deze wandelaar zakte weg in het slik. De ambulancedienst, politie en de traumahelikopter kwamen ter plaatse voor medische assistentie.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button