Algemeen

We gaan door! – deel 4: Boerderij Hermans Dijkstra

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen maand is Marketing Oldambt gestart met de nieuwe campagne We gaan door! In deze campagne zal iedere week een andere ondernemer in Oldambt centraal staan; in totaal 14 ondernemers.

- advertentie -

Steeds vertelt de ondernemer hoe de huidige situatie rondom het Corona-virus zijn onderneming beïnvloedt. Natuurlijk benadrukken we hierbij de ondernemersgeest, creativiteit en positieve houding. Op deze manier laten we de gast zien dat ze in Oldambt nog steeds welkom zijn, dat we door gaan, dan maar met een beetje afstand. Er is immers ruimte zat!

In januari 2020 begon Renee Boonman, 26 jaar, aan haar droom; restaurant en trouwlocatie ‘Boerderij Hermans Dijkstra’. Niet wetende dat ze de deuren op 15 maart alweer konden sluiten.

‘Dat alles dicht moest heeft niemand aan zien komen. Ik raak wel eens ongerust, maar er staan alweer veel boekingen voor volgend jaar en ik denk dat mensen zin hebben om er dan op uit tegaan. Zeker hier in Oldambt. We gaan er gewoon het beste van maken. Bij mooi weer hebben we in onze enorme slingertuin in ieder geval ruimte zat om te genieten van de zon,  een drankje en lekker eten.

We doen nu wat we kunnen door een beetje te verven hier en daar en de boel schoon te maken voor het seizoen dat komen gaat. Over een week komt er een steiger en wordt er gewerkt aan een nieuwe voorgevel. Geluk bij een ongeluk dat we dat kunnen doen nu er geen mensen zijn. En mooi voor de mensen die volgend jaar gaan trouwen. Het ziet er hier dan spik en span uit op hun bruilloft.

Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn 30e mijn eigen restaurant wil. Of weddingplanner worden. Ik heb beide voor elkaar gekregen, beter kan niet. Nu de zaak weer open en dan kunnen we ervoor gaan. Ik blijf positief door te kijken naar de toekomst en te denken aan de bruiloften die gaan komen. Na regen komt zonneschijn, zeg ik altijd, dus na corona komt ook wel weer een betere tijd!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button