Incidenten

Koper van zwaar vuurwerk beroofd in Winschoten

- advertentie -

WinschotenDe politie heeft recent een aantal meldingen gehad van overvallen op kopers van zwaar vuurwerk. Handelaren boden zwaar vuurwerk aan via Snapchat en/of Telegram. Op het moment dat de overdacht tussen koper en verkoper zou plaatsvinden, werd de koper overvallen.

- advertentie -

Onder dreiging van een mes moet de koper geld af staan. Dinsdag 27 december is een koper ook beroofd van zijn scooter, dit incident vond omstreeks 21:30 uur plaats op de Marterlaan bij het voetbalveld.

“Dit bewijst: wie handelt in zwaar/illegaal vuurwerk begeeft zich in een wereld van geweld en criminaliteit. Het is géén onschuldige handel!” aldus de politie.

De Politie is een onderzoek gestart. Heb je meer informatie over deze overvallen of weet je van soortgelijke situaties? Heb je er bijvoorbeeld mensen over horen praten of heb je vermoedens wie erbij betrokken waren? Laat het weten. Bel 0900-8844.

“Het kan ook anoniem (zonder je naam aan de politie te geven), via de site www.meldmisdaadanoniem.nl of door te bellen naar 0800-7000. Deel ook je info over illegale vuurwerkhandel met ons!” benadrukken ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button