IncidentenVideo

Brandweer Finsterwolde ingezet bij dodelijk ongeval in Bellingwolde (video)

- advertentie -

Bellingwolde – In het kanaal aan de Kanaaldijk Westzijde nabij Bellingwolde is maandagavond een personenauto te water geraakt. Door brandweerduikers is één vrouw uit het voertuig gehaald. Helaas kwam de hulp te laat en overleed zij ter plekke.

- advertentie -

Vele hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en een duikploeg uit Groningen en het oppervlakte reddingsteam uit Finsterwolde, werden opgeroepen. Door de duikers is de vrouw uit het water gehaald. De Nieuweweg en de Kanaaldijk Westzijde zijn tijdelijk afgesloten in verband met het incident.

Volgens omstanders kwam het voertuig vanaf de Nieuweweg, waarna deze rechtdoor het water in ging. Echter zal politieonderzoek dit moeten bevestigen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button